Seriál o swingers 2.

Jak už bylo řečeno, většinou to napadne jednoho z dotyčného páru a to muže. Muži jsou v tomto směru lepší a větší experimentátoři. Toho, že sex už dávno není tabu dokáží velice rychle využít. A tak navrhují a my ženy schvalujeme. Málokdy se stane, že by oba dva napadl stejný nápad zrealizovat swingers. Pokud je to napadne, tak je to hlavně o tom, že už o této zkušenosti dlouho mluví a rozebírají ji kolem a dokola. Z toho se pak vyvine to, že chtějí nakonec oba najednou. Ale právě o tom to je. Mluvit a mluvit. Ale jak?

Stará známá metoda asi nikdy nezklame. Hezký večer u vínka, kytka na stole a chuť si povídat. Pokud svou partnerku dobře znáte a jste si jistý, že vás nepošle s vašim návrhem, jít mezi swingery, do pryč a že víte že ona o tom bude přinejmenším přemýšlet, pak máte na půl cesty vyhráno. Je velmi důležité netajit se s tím, že vás tato zkušenost láká a proč vás láká. Samozřejmě, že nejde jen tak mezi řečí prohlásit: "Hele, zlato, láká mě swingers, protože si chci pořádně zasexovat." Tak takhle by to asi neprošlo. V tu chvíli by měla vaše partnerka pocit, že s ní si asi těžko pořádně zasexujete a celou dobu hrajete divadlo o tom, že sex s ní je báječný a ona je v posteli úžasná. Co by vám na to řekla? Přinejmenším několik sprostých slov a vy se rozlučte se svým plánem. Takže jinak. V první řadě a snad v té nejdůležitější, byste měl svou partnerku přesvědčit o tom, že právě proto, že jí milujete, jí chcete dopřát vše ohledně sexu. Pokuste se jí naznačit, že swingers by pro ni mohla být zajímavá zkušenost. Ale netajte se tím, že i pro vás by to byla zajímavá zkušenost. Mluvte o tom spolu a mluvte o všech záporech a kladech. Je velkou pravdou, když jste tam nikdy nebyli, se budete oba dva jen domnívat co vás tam čeká a jak na to budete následně reagovat. Ale i to, je dobrý začátek a už jen mluvení o tom a rozebírání swingers je dobrá cesta k jeho realizaci.

Věřte tomu, že vaše partnerka hned první víkend neřekne: "Tak tedy jdeme." Ohledně tohoto rozhodnutí, to bude trvat pár týdnů. Je to hodně o mluvení a hodně o chápání a toleranci. Pokud to vaše partnerka bude chtít udělat hlavně kvůli vám, taky dobře, ale pozor na to, aby z toho ona pak neměla psychické potíže. Vždycky je lepší, když to chce udělat kvůli vám, ale ještě lepší je udělat to také kvůli sobě. Když je alespoň napůl přesvědčená o tom, že by jí to mohlo zajímat a bavit. Hlavně ji nenuťte a případně slibte, že když se cukne těsně v den D, že ji nebudete do swingers tlačit a raději tedy nikam nepůjdete. Pořád je tu šance, že se to nakonec podaří. "Konec konců, proč se bát něčeho, co jsem ještě nikdy nezkusila?" Až to zkusí, nebo až přímo ve swingers zjistí, že na tohle tedy nemá, pak se můžete bavit o tom, že už tam nikdy nevkročíte. Že obávání se bylo na místě a vyzkoušet si swingers byla skutečně hloupost.

www.pavlinka.cz

Copyright © 2005-2008 HOT-KONTAKT, All Rights Reserved.