Serial o swingers 3.

Swinger 3.

Jak si vybrat?

V minulém díle jsme se dopracovali k tomu, že jste si dostatečně popovídali o swingers, proč tam chcete jít a proč by vaše partnerka měla také chtít. Pokud tohle všechno máte za sebou a jste pevně rozhodnuti jít do swingers sexu, pak už stačí jen najít ten správný klub. Porozhlédla jsem se po internetu a hledala swingers kluby. Abych pravdu řekla moc jich skutečně není. I když, jak se to vezme. Zase až tolik lidí do swingers jít nechce. I když, zase, jak se to vezme. Kluby bych rozdělila do několika kategorií, horší, lepší, nejlepší podmínky a pravidla.

Jsou kluby malé, kam se vejde jen pět až deset párů a ty jsou samozřejmě na rezervaci. Takže nehrozí, že byste se večer rozhodli a přijeli. Pravděpodobně bude obsazeno. S rezervací je také potíž. Musíte si naplánovat den, kdy tam chcete jít. Jak známo, nic se nemá plánovat a tak se lehce může stát, že si zarezervujete pátek a v ten samý den dostanete chřipku, nebo se semele cokoli jiného. Vy jste tím odkázáni na další rezervaci a jen doufáte, že to tentokrát vyjde.

Pak jsou kluby, které sice mají větší kapacitu, ale stejně si musíte pořídit rezervaci, aby jste se tam vešli. Ta kapacita vesměs čítá okolo deseti až patnácti párů. Doslova mě dorazila jedna věc ohledně pravidel. U klubů, které mají vetší kapacitu a zdají se být celkem v pohodě se nějakým záhadným způsobem rozšířilo jedno pravidlo, které se mi ale vůbec nelíbilo. To pravidlo zní: "Do klubu je přísně zakázán vstup lidem s větší tělesnou váhou, tzn. nadváhou." Proč? Každému se líbí něco jiného. Někdo rád boubelky?! A někdo rád pořádného chlapa a ne nějaké tintítko?! Jen si to představte. Dejme tomu že vy, jako muž jste normální muž bez nadváhy. Vaše partnerka má nějaké to kilčo navíc a tím pádem vás vyhodí rovnou ze dveří. Tímto bych takový klub považovala za odepsaný a hledám dál.

Našla jsem klub kde kapacita cca dvacet párů, tloušťka či anorektičnost nevadí, ale narazila jsem na jiný problém. Zase pravidlo, které si lze vyložit jakkoli: "Do klubu je vstup zakázán osobám vzhledem odpuzujícím. Jak si to vyložit? No leda tak, že do klubu mají vstup povolen pouze krásky, které jsou už na první pohled k "sežrání" a doprovod, tedy muž, musí splňovat stejná kritéria. No řekněme si upřímně, že toto je v podstatě klub, který je o uzavřené skupině a ta si celkem hodně vybírá, koho mezi sebe vezme. I když se na oko tváří, že je to klub, co funguje naprosto normálně. Jak se říká "každá žena je svým způsobem krásná" a to samé platí i pro muže. V tomto klubu to asi neplatí a sice nevím, jak posuzují vzhled, ale normálně bych se jejich posudku bála. Taky by se vám mohlo stát, že totálně ztratíte sebevědomí a budete přemýšlet nad tím, proč si vás vaše žena vzala, když jste tak odporný, že vám zakáží vstup do společnosti. To samé si může o sobě myslet i žena, kterou ohodnotí jako ošklivku. Takovým klubům bych se vyhýbala, jako čert kříži. Za ten chaos v hlavě to rozhodně nestojí.

Jediné co mají všechny tyto kluby společné a s čím nezbývá než souhlasit je ochrana zdraví. Ať už v pravidlech je zákaz vstupu lidem s nadváhou, nebo lidem s odpudivým vzhledem, tak jediné co tyto kluby šlechtí je ochrana proti onemocnění pohlavní chorobou. Je to jedna z mnoha zásad těchto klubů. Většina těchto klubů spoléhá na rozumu klientů a ti by si kondom měli přinést. Jenomže ani prezervativ vám nepomůže rapidně zhubnout a nebo změnit svůj vzhled k obrazu jejich.

Asi by to hodně špatně dopadlo, kdyby se mi nepodařilo najít klub, který by vyhovoval ve všech směrech. Našla jsem, ale dalo to práci. Nebudu zde psát odkaz na tento klub, ale povím vám něco o jejich pravidlech. Na prvním místě je ochrana proti HIV a jiným pohlavně přenosným chorobám. Přičemž se klub nespoléhá na to, že si každý svůj kondom donese, ale po celém klubu jsou kondomy volně k dispozici. Rezervace se týká pouze toho, pokud si s sebou přivedete jiný pár, nebo vás jednoduše přijde celá skupinka a chcete mít stůl jen sami pro sebe. Jinak si nic rezervovat nemusíte. Vzhledem k tomu, že kapacita klubu je neuvěřitelných sto míst, tak se jistě vejde každý. Tenký, tlustý, hubená či oplácaná co na tom záleží? Každý chce něco jiného a tak je vstup v tomto směru neomezený.

Ať už si vyberete jakýkoliv klub připravte se na to, že budete muset zaplatit. Ceny se pohybují od 700,- do 1200,- Kč za pár. Ve všech swingrs klubech platí pravidlo číslo 1.:Muž bez doprovodu partnerky nemá do klubu přístup a to za žádnou cenu. No možná by se majitelé klubů měli začít učit v zahraničí ohledně pravidla č.1. Tam to totiž funguje tak, že pokud chce jít do klubu muž bez doprovodu, ať už ho k tomu vedou jakékoli důvody, tak si musí připlatit. A není to příplatek zanedbatelný. Klient musí sáhnout až pro 150 euro. Tímto je samozřejmě jasné, že jim do klubu nepůjdou zástupy samotných mužů.I kdyby tam ten muž chtěl jen sedět a dívat se na souložící páry, řádně si to porno kino zaplatil. To jestli se mu podaří dostat mezi ně, je už otázka sympatie a snad také erekce. Ještě co se týká těch peněz, také počítejte s tím, že něco tam necháte za pití. A také počítejte s tím, že se nějak musíte dopravit domů.

Také jsou swingers kluby,které fungují celý víkend. Zarezervujete si celý víkend, nocleh je vám k dispozici a pokud se na ten víkend sejde parta lidí se kterými to bude velmi vzrušující a možná i legrace, pak není co řešit. Ale také vás to samozřejmě bude stát víc peněz. Takový swingers víkend se pohybuje okolo 2000,-Kč.

www.pavlinka.cz

Copyright © 2005-2008 HOT-KONTAKT, All Rights Reserved.