Seriál o swingers 4.

Swingers IV.

Jak se poprat s psychikou?

Už jsme přišli na to, jak se k takovému rozhodnutí dopracovat, jak k tomu dostrkat partnerku a dokonce jak najít ten správný klub. Den D přišel a vy stojíte přede dveřmi klubu. Jste nervózní, ale chcete to. Co vás tedy ve swingers klubu čeká? No přinejmenším sex, proto tam také jdete.

Pokud do takového klubu jdete poprvé, je vždycky lepší najít si pár, který to chce také zkusit. Internet skýtá mnoho možností jak toho docílit. Nepodaří-li se vám takový pár sehnat, nevěšte hlavu, vůbec nevadí když tam půjdete sami. Předpokládám že vás nikdo nevyhodí jen proto, že jste nováčci. Pomilovat se můžete jen vy dva za účasti jiných aktérů, kteří už v tom umí chodit. Ale také není problém přidat se k jinému páru. Stejně tak se v daném klubu seznámit s jiným párem a nemusí být zrovna jediný a jít do sexu společně. Také po vás nikdo hned ve dveřích nebude chtít: "Svléknout do naha!" To určitě ne. Jediné co ve dveřích bude chtít jsou peníze. Potom si už dělejte co chcete.

Předně byste se měli domluvit se svou partnerkou na několika pravidlech, které v klubu nesmíte překročit.

Pravidlo 1. Zapomeňte na žárlivost.

Berte to tak, že máte tak dokonalou ženu, že jí všichni chtějí. I tak zůstane vaší ženou a vy se můžete pyšnit, že je právě vaše. Tohle mějte na paměti nejen vy, ale i vaše partnerka.

Pravidlo 2. Zapomeňte na přátelství.

Pokud se stane, že si v průběhu večera budete s nějakým párem velice dobře rozumět a následně s ním ještě velice dobře zasexujete, pak přátelství do toho rozhodně netahejte. Vůbec se nepokoušejte o navázání takového vztahu. Žádné domácí návštěvy, žádné probírání hrozných tchýní a zlobení dětí, žádné pozvání na kávu k vám nebo k nim domů, žádné společné rodinné dovolené. Věřte, že nakonec se vám to vymstí a vy se s nimi už nikdy společně nepomilujete. Nejlepší je, domluvit se na datumu, kdy se sejdete znovu v klubu a znovu se pomilujete. Tím by to mělo skončit.

Pravidlo 3. Zapomeňte na to, že v nejlepším se má přestat.

V tomto případě je to chyba a hlavně škoda. Může se stát, že jednoho z vás už to nebude třeba bavit. Nebo už se vám nedostaví erekce a nebo partnerka bude ospalá. Ať už to bude jakkoli tak věřte, že trpělivost přináší růže. Budete-li unavený-á a váš partner-ka ne, sedněte si někam do koutku, odpočiňte si a přehrávejte si v hlavě sex. Nechejte toho druhého ať se klidně dál baví a miluje. Věřte, že vám za to bude víc než vděčný.

Pravidlo 4. Neplánovat!

V žádném případě si nic neplánujte. Neplánujte si v kolik hodin z klubu půjdete domů. Jeden z vás se toho dejme tomu bude držet a když nastane hodina H, tak vám ten druhý řekne, že se mu ještě nechce. Odpověď typu: "Ale vždyť jsme se tak domluvili?!" vám přinese jen hádku. Čas odchodu se odvíjí od situace a ne od ručiček na hodinkách. Nikdy si neplánujte sex. Nemyslete si, že je to tak jednoduché a že tam přijdete a za dvě hodinky skončíte oba v posteli s jiným párem. Klidně se může stát, že vaše partnerka to prostě nerozdýchá a zjistí, že se jí do sexu nechce. A to nemusí jít o první návštěvu klubu. Při první návštěvě do sexu třeba šla bez větších problémů, ale teď nemá náladu. Svět se tím neboří. Poseďte, povídejte si, bavte se, tančete a smějte se. I ve swingers klubech je možné zažít báječný večer a to i bez sexu.

Pravidlo 5. Nevadí že nemáte erekci.

Tím si prý prošli snad všichni muži, co poprvé navštíví swingers. Muž ač jinak velmi sexuálně aktivní najednou nemůže. Erekce nepřichází ať se snaží sebevíc. Neházejte flintu do žita a doufejte že příště to bude Ok. Orální sex také není k zahození a tak trochu improvizujte. Kvůli vaší erekci, přece nezahodíte všechny možnosti sexu.

Pravidlo 6. Je to jen sex.

Tak tohle mějte na paměti nejen v klubu, ale i potom. Jde skutečně jen o sex a s láskou či city to nemá co dělat. Jdete si tam užít sexu v té největší míře. Ať už bude vaše partnerka souložit s jiným mužem, nebo vy s jinou ženou, tak je to jen o tom, že souložíte. Nic víc v tom nehledejte a ani se o to nepokoušejte.

Pravidlo 7. Pozor na kondom.

Podle otřískaného swingera, kterého jsem vyzpovídala, je tu jedno nebezpečí, které by měl muž podchytit a ohlídat si ho. Dejme tomu, že vaše partnerka se bude oddávat sexu s jiným mužem, zatímco vy budete v poklidu se sklenkou v ruce sedět a vychutnávat si pohled na milující se páry. Žádný problém. Pokud budete sedět v její blízkosti a hlídat ji. Respektive hlídat penis toho kdo s ní souloží. Vždy musí mít kondom. Pokud uvidíte, že se nějaký dobrák chystá "obšťastnit" vaši partnerku bez kondomu, rychle zasáhněte. Ženy jsou v tomhle směru, podle již zmiňovaného swingera, tak trochu n eopatrné a v zápalu vášně si nejsou schopné uvědomovat, jestli prezervativ je či není. Pozor na to!

Co závěrem? Jedno moudro: "Muž velice dlouho přemlouvá ženu, aby s ním šla do swingers. Žena pak velice dlouho přemlouvá muže, aby ze swingers ještě neodcházeli."

www.pavlinka.cz

Copyright © 2005-2008 HOT-KONTAKT, All Rights Reserved.