Sheen je feťák a sexuální maniak

Denise Richardson: Sheen je feťák a sexuální maniak

Není nad to, když vám váš bývalý manžel pošle hezký email. Takový, který potěší, probudí ty hezčí vzpomínky a pak je zase s lehkým povzdechem pošle zpátky do archivu. Charlie Sheen je v tomto oboru mistr.

"Jdi se vyplakat ke svý plešatý mámě, ty zasraná nulo. Jsi prase. Ubohý, nezaměstnaný, netalentovaný prase a navíc příšerná máma. Tak si vyser voko, ty ubohá nicko." Tak zní výňatek z emailu, který Charlie Sheen dle amerického magazínu Page Six poslal své bývalé manželce Denise Richardson, se kterou se soudí ohledně péče o jejich dvě děti.

Richardson, která vytahuje pikantnosti z hercova soukromého života jako králíky ze zaneřáděného klobouku, obzvláště popudil odkaz na její matku, která má rakovinu a podstoupila léčbu chemoterapií.

Podle šestatřicetileté herečky je Sheen sexuální maniak, který své dcery osahává, utápí se v drogách a navštěvuje gay pornostránky s fotkami nezletilých hochů. Podle Richardson Sheen vystupuje na internetu pod nickem mrjonze55 a jako krycí ikonku používá obrázek vlastního ztopořeného penisu, který údajně rozeslal více než třiceti ženám.

Bylo by toho vícero. Podobných e-mailů, jako ten, který jste si přečetli, existuje prý více než dvě stě. A to se do hry vložila ještě bývalá chůva a doktor. Kupodivu ani jeden z nich se o Sheenovi nevyjadřuje nijak lichotivě.

Copyright © 2005-2008 HOT-KONTAKT, All Rights Reserved.