Keira Knightly

Keira Knightly se svlékla pro Chanel

Britská (a stále víc hubenější) herečka Keira Knightly nepatří k těm, jejichž obnažené tělo byste viděli každý den. Tedy alespoň pokud nejezdíte kolem billboardu značky Chanel nebo nemáte doma nad gaučem obálku magazínu Vanity Fair.

Dvaadvacetiletá herečka se sice nechala slyšet, že "jako herečka mám k dispozici různé nástroje. Tělo je jedním z nich," každopádně role ve filmech typu Piráti z Karibiku či Pýcha a předsudek jí jaksi neumožnily svým slovům dostát.

Sama herečka navíc ke svému tělu přistupuje s mírným odstupem: "Co bych ukazovala, vždyť stejně nemám žádný prsa," sdělila před časem úsečně britskému deníku Daily Mail.

Podobně laděnou diskusi vedla i s jistým americkým magazínem ohledně plakátů k filmu Král Artuš (2004). "To, co vidíte na plakátu, vážně není moje. Přišli za mnou s tím, jestli by mi nevadilo, kdyby mi trochu zvětšili ňadra, že mi pak dají snímky ke schválení. Tak jsem jim řekla, ať si dělají co chtějí, protože upřímně - já na tyhle blbosti fakt seru." Chytrá holka už tenkrát.

Půlmilionová smlouva (v britských librách) s firmou Chanel udělala v tomto směru své - Keira Knightly, jejíž tělo kryje pouze tenký kus látky a klobouk, nyní propaguje parfém Coco Mademoiselle. Ne že by to bylo poprvé - minulý rok pózovala nahá společně s kolegyní Scarlett Johanssonovou a designérem Tomem Fordem pro časopis Vanity Fair.

Copyright © 2005-2008 HOT-KONTAKT, All Rights Reserved.