Natalie Portman

Máte-li rádi herečku Natalii Portman, určitě se vám bude líbit snímek Hotel Chevalier. Herečka, známá ze série Hvězdných válek či z filmu V jako Vendetta, se totiž ve jmenovaném snímku ukáže úplně nahá.

Hvězdnou herečku přesvědčil režisér Wes Anderson (který zaútočil na bránice diváků snímkem Život pod vodou z roku 2004) - přitom nejde ani o celovečerní film. Hotel Chevalier je ve skutečnosti třináctiminutovým předkrmem chystaného snímku Darjeeling Limited, ve kterém si zahrají Owen Wilson, Adrien Brody a Jason Schwartzman.

Právě Schwartzman měl to štěstí a zahrál si s Portmanovou ve vášnivé milostné scéně. Pokud chcete krátké filmové dílko vidět, můžete - mrkněte se na server iTunes, kde je zadarmo ke stažení.

Natalie Portman se narodila 9. června 1981 v Jeruzalémě. Ještě jako malé dítě se odstěhovala s rodiči do Washingtonu. Po několika stěhováních se nakonec rodina usadila v New Yorku.

Natalie nyní studuje na akademické jazykové škole psychologii. Debutovala ve filmu Leon (The Professional) v roli dívky Mathilda, poté následoval jeden filmový kontrakt za druhým. Za svůj herecký výkon byla oceněna cenou Young Star Awards.

Hrála ve filmech jako Všichni říkají miluji tě, Mars útočí či Hvězdné války. Její otec pracuje jako specialista na neplodnost v jedné New Yorské nemocnici. Matka nepracuje a stará se o Natalii.

Copyright © 2005-2008 HOT-KONTAKT, All Rights Reserved.