Nahá Alicia Silverston

Nahá Alicia Silverston: Díky veganství jsem krásnější!

Americká herečka Alicia Silverston natočila pro organizaci PETA třicetivteřinový reklamní spot, kde nahá vysvětluje, proč se díky veganství cítí skvěle. Jako přesvědčivý důkaz jí posloužilo její nahé ,krásně bezchybné tělo..

"Veganství je moje tajemství na štěstí a pohodu. Cítím se fyzicky i duševně lépe, než jsem si kdy mohla představit," vysvětluje krásná blondýnka.

Nenošení produktů vyrobených ze zvířat, jako je vlna nebo kůže, a používání kosmetiky netestované na zvířatech uvádí Alicia jako další ingredience svého elixíru životního štěstí a krásy.

Alicia se na stránkách organizace PETA rovněž svěřuje, že po deseti letech veganství vypadá lépe než kdykoliv předtím, zhubla kila, která chtěla zhubnout, zesílily jí nehty a její pleť začala zářit.

Zda je veganka nebo vegetariánka a konzumuje tak například mléčné produkty, není jasné. Plakát akce říká: "Jmenuji se Alicia Silverstone a jsem vegetariánka".

Její nahé veganské video natočil režisér Dave Meyers, který stojí za videoklipy Britney Spearsové nebo skupiny OutKast.

Ochranu zvířat bere organizace PETA vážně a jde na ní chytře. Pro své kampaně už využila nahá těla sexbomby Pamely Andersonové a jejího exmanžela Tommyho Lee, bývalé manželky herce Judea Lawa Sadie Frostové i playmate Holly Madisonové.

Copyright © 2005-2008 HOT-KONTAKT, All Rights Reserved.