Belohorcová se svlékla pro Playboy

Exmoderátorka televizního Peříčka Zuzana Belohorcová se vrátila k erotice. Po čtyřech letech se znovu objevila v časopisu Playboy. Tehdy potěšila pány na Slovensku, nyní se v dubnovém čísle ukázala Čechům. "Myslela jsem, že mám erotickou éru za sebou, ale pak jsem si řekla: Proč ne?" Řekla iDNES devětadvacetiletá Slovenka.

Její tělo vyvolalo před čtyřmi lety doma nadšení. "Číslo mělo tehdy obrovský úspěch, dokonce se zvýšil náklad," vzpomíná Zuzana na první svlékání před objektivem profesionála, po němž hned následoval erotický kalendář nafocený na Kubě.

"Doufám, že nyní stejně potěším i české čtenáře," věří Belohorcová. Nabídku z české redakce Playboye dostala ještě v době, kdy moderovala PeříčkoFotky s motorkou nechtěla
"Dlouho jsem odolávala, až teď jsem se s nimi v představách shodla," vysvětluje váhání moderátorka Evropy 2, která byla ochotná se odhalit jen pod podmínkou, že nepůjde o vulgární snímky například v kuchyni či na motorce, na jakých si libují Američané, ale o jednoduché, čisté, jemné a ničím nerušené záběry.

O výši honoráře Zuzana mluvit nechce a podle smlouvy s časopisem ani nemůže. Nicméně částka je to prý příjemná, i když mercedes za to nebude. "Miliony? To rozhodně ne," směje se a dodává, že jestli někdo tvrdí, že za podobné fotky dostal několik milionů, jde o reklamní tah.

"V Americe dostává obyčejná modelka jen symbolický honorář, který nepřesahuje 500 dolarů. Jiné je to s celebritami, které jsou honorovány velmi zhruba od desetitisíců dolarů výše a ve zcela výjimečných případech se může cena blížit až milionu dolarů. Náklady na samotné focení jsou pak závislé na podmínkách, v nichž se fotí a také kolik dní se fotí. Focení celebrity tak může přijít na přibližně 100 tisíc dolarů," vysvětluje šéfredaktor české verze Petr Pravda.

zdroj: iDNES

Copyright © 2005-2008 HOT-KONTAKT, All Rights Reserved.