CO MUŽ ČEKÁ V POSTELI OD ŽENY ANEB JAK NA ORÁLNÍ SEX

Článek o orgasmech  mi prošel bez sebevětších problémů. Tak jsem si řekl, že v tom budeme pokračovat. Tenhle článek měl být původně jen o orálním sexu. Jak na něj a tak, ale nakonec jsem se rozhod přeci jen ubrat. Pokud bude nějakou slečnu zajímat, jak to udělat muži dobře pusou, může mi napsat na mail a dojednáme osobní schůzku u mě doma...

Co chtějí tedy muži od ženy? Přes den, aby byla něžnou, milující, vařící ženou. A v noci? Co tedy muži chtějí v posteli:

Orální sex
Musel jsem to napsat jako první. Opravdu, očekává-li v posteli muž vůbec něco, pak je to orální sex. Přemýšlím, že mě myšlenka orálního sexu poprvé napadla, když jsem na základní škole viděl, jakým způsobem má spolužačka jí banán. Ale zpět. Pro všechny ženy, které si myslí, že jejich romantický brouček něco takového nemůže chtít ani ve snu, mám zprávu: chce to a nejen ve snu! Chce to jako chtěl Ferda mravenec svou berušku, jako chce Gross mít klid ve svém bytě. A pokud vám to váš partner provádí pusou a vy mu ne, dlouho ho to bavit nebude. Aspoň do té doby, než mu to některá pusou udělá. Ještě jsem si vzpomněl na jednu příhodu: Kamarád mi povídal, jak mu to jeho nová slečna dělala (normálně si povídáme o tom jak Hemé Zlín vede extraligu) a když byl, tak mu řekla: "No fuj, ty to máš hořké." Myslím, že jeho ego (a nejen ego) mu v ten okamžik hodně kleslo. Na hořké sperma mám rádu: hodně ovoce, zvlášť do postele od partnerky servírované (banán se sníst nemusí a může se použít na místo... třeba na poškrábání, když vás budou svědět záda), hodně ovocných džusů. Jo a někde jsem se dozvěděl, a to je pro ženy, že pod jazykem nejsou chuťové buňky. Ale nezkoušel jsem, tak nemůžu posoudit. Jo a mimochodem, nikdo neříká, aby byl orální sex až "dokonce", většina chlapů zešílí po pár vlhkých tazích:o)

Podívanou
Chlapi se rádi koukají. Ještě jste si, milé dámy nevšimly, jak radí se díváme na fotbal? A proto se rádi díváme i v posteli. Teda pokud je na co, že ano... Každý muž ocení něco jiného. Někdo se rád podívá na pěkné bílé prádlo, jiný třeba na obleček zdravotní sestřičky, já se rád dívám na parfém na nahém těle. Teď odbočím, ale hned se vrátím zpět. Slibuji. Takže odbočuji: někde jsem četl, že jeden dotyčný muž řekl, že by chtěl být kachlíkem v dívčí sprše na internátě. No já jsem nad tím přemýšlel a dospěl jsem k tomu, že když už, tak dlaždičkou (jen na vysvětlenou: kachlík je na stěně a dlaždička na zemi). A teď se vracím zpět, jak jsem slíbil. Kde jsme to skončili? Takže dívky, slečny, ženy, ukazujte se mužům i v posteli. Vždyť není nic krásnějšího než pohled na nahou ženu. A ještě moje úchylka - na hrající se nahou ženu (teda ne hrající se třeba s legem, ale hrající se sama se sebou - jen aby jste věděli, že zas až tak divný nejsem, i když...)

Převzetí aktivity
Já nevím proč, ale mám takový pocit, že jsem ve svém sexuálním životě začínal se sexem v 98,23% já sám. Vážené dámy, my máme rádi, když přeberete iniciativu (teda když vás zrovna nebolí hlava, že.. což je možná v těch 1,77%). Muži mají rádi aktivní ženy. Takže nezaškodí, když čas od času s tím začnete samy. Mimochodem nejlepší začátek je orální sex (to už tady sice bylo, ale opakování je matka moudrosti).

Experimentování
Když pomineme orální sex (jestli mě někdo obviní z toho, že orální sex nějak moc prosazuji, popřu celý tento článek), máme rádi změny. Takové to: miláčku vlez si na mě a hlavně rychle a potichu, nás moc nebere. Bohužel, pro některé ženy je experimentem už to, že místo misionářské polohy jsou nahoře (nebo zase jen a pouze má zkušenost?). Proboha, víte co všechno se dá v posteli dělat (teda když pominu orální sex:o)? Takže jen tak namátkou: anální sex (popravdě, nejsem si jist, jestli bych strčil svého miláčka někomu do místa, odkud může vyjít něco z těla ven), lehké S/M (tím lehkým mám na myslí opravdu lehké), dvě ženy na jednoho chlapa (pokud je některá žena ochotna takhle experimentovat, je k dispozici opět můj mail a můj byt) a já nevím co všechno my chlapi v těch pornech vídáme (tak mě napadá námět na článek o úchylkách).

Pochopení
Ne každý den je posvícení, ne každý den je neděle. My jsme ti kdo tady těžce pracuje, my jsme ti kdo vydělává a my jsme ti, kterým se občas nepostaví. Vás taky pořád bolí hlava a když ne, tak máte menstruaci. Pozor řeknu vtip (už zase): Víte kolik má ženská v hlavě buněk? Má tam tři. Jedna zapíná migrénu, druhá menstruaci a ta třetí to přepíná mezi sebou. Konec vtipu. Teď mi je jasné, že jsem byl odsouzen všemi ženami, které si tohle čtou. Teda pokud to nějaká vydržela až sem dočíst. Slibuji, že už nebude žádná zmínka o orálním sexu a žádná zmínka o tom jak to mají muži na světě těžké. Teď to bude už jen o tom, jaké jsme šovinistické prasata, co se jen v trenkách koukají na fotbal s pivem v ruce a při tom hlasitě krkají... No a teď zase vážně... Takže občas se vážně stane, že se prostě nepostaví. Mně se ještě nestalo, hurá. Potom je zapotřebí to pochopení. A opravdu nikoho nepotěší, že s i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo. Dámy, tohle není lichotka. Ba dokonce ani věta "To se stane každému" není povzbuzující. Chcete nás v takové situaci povzbudit? Pak je tady k dispozici orální sex (já vím, že jsem to slíbil) a když ne orální sex, tak nám můžete skočit pro pivo a noviny, protože pro dnešek je konec

Jídlo
Už opravdu končím a už žádná zmínka o orálním sexu, možná jen malinká. Takže v posteli mají muži rádi sex, sex, sex, jídlo, sex. Je to tak i my musíme jíst. Takže pěkně naservírovaná snídaně do postele. Wau to je ono. A pak můžeme jít na ten sex. Dámy pozor, pokud bude součástí snídaně a i banán (o němž jsem se už zmiňoval), nesmíte zapomínat, že váš romantický miláček, který rozhodně nepožaduje orální sex (pardon), by ten banán mohl použít na...

A teď něco závěrem. U pár známých lidí jsem tímto článkem asi klesl tak o deset příček, teda pokud to ještě jde. Jinak chci říct, že si vážně vážím všech slečen, žen a dam. Tohle byl takový pokus o vtip. Teda více méně. Ten orální sex, má rád opravdu každý chlap a s tím svým mailem jsem taky nežertoval. Takže sexu zdar! Jo a jen tak mimochodem, je-li mezi vámi nějaká odvážná žena, co si troufne na článek Co chtějí ženy od můžu v posteli, je vám můj mail taky k dispozici!

 

zdroj: Novinky.kvalitne.cz  autor: Sibelius

Copyright © 2005-2008 HOT-KONTAKT, All Rights Reserved.